SEO Tools

Erbjud dina kunder en rad verktyg för SEO och leads – spåra SEO-rankning, genomför webbplatsgranskningar, se bakåtlänkar och spåra webbplatsbesökare till leads.

Boka demo

SEO Rank Tracker

Övervaka enkelt kundernas rankning i Google/Bing – för globala och lokala sökningar. Spåra sökord baserat på geografiskt område, inklusive ort, region och land. Visa rankningshistorik, gruppera sökord och skapa riktmärken gentemot konkurrenter.

SEO Site Auditor

Granska dina kunders webbplatser och erbjud dem en komplett hälsokoll. Få värdefull information om hur väl kundernas webbplatser presterar med hjälp av mer än 50 parametrar, till exempel webbplatshastighet, 404-fel, duplicerat innehåll, brutna länkar med mera. Använd vår SEO Site Auditor för att locka nya kunder genom att ge dem omedelbart värde i form av en site audit-rapport. 

Backlink Checker

Erbjud en komplett översikt av alla inkommande länkar till dina kunders webbplatser, inklusive en kvalitetsbedömning av varje enskild länk och se nya och saknade länkar. Övervaka viktiga mätvärden för bakåtlänkar som Trust Flow och Citation Flow för att utvärdera kvaliteten på länkarna till kundens webbplats.

Fler features

Upptäck hela vårt utbud av funktioner

Automatisera kundrapportering

Skapa kompletta rapporter och skicka dem automatiskt till dina kunder. Sätt rapporteringen på autopilot och spara massor av tid och arbete.

Läs mer
Webbleads

Erbjud möjligheten att se vilka företag som har besökt kundernas webbplatser. Detta ger kunderna fler leads, och du uppskattas ännu mer!

100 % White Label-instrumentpanel och rapportering

Matcha din byrås varumärke med anpassad rapportering och instrumentpanel.

Läs mer
Skapa anpassade dashboards för dina kunder

Tack vare ett intuitivt gränssnitt kan du snabbt skapa helt anpassbara instrumentpaneler för marknadsföring.

Läs mer

Prova Agency360 gratis i 14 dagar

Spara tid och arbete genom att ha all rapportering på ett ställe med marknadens mest intuitiva och prisvärda plattform.