100 % White Label-dashboards och rapportering

Matcha din byrås varumärke med anpassad rapportering och instrumentpanel.

Boka demo

Alla varumärkta element matchar din byrå till 100 %

Anpassa rapporter och instrumentpaneler med din varumärkesidentitet, till exempel logotyp, favicon och färger. Med Agency-plan och högre får du dessutom en egen domän.

Ladda upp din egen logotyp och webbläsarfavicon

Gör rapporter och dashboards enhetliga genom att ladda upp din logotyp och webbläsarfavicon. Ta rapportering till nya höjder med ett professionellt utseende och en personlig identitet.

Anpassa till dina varumärkesfärger

Anpassa nästan varje element till ditt varumärkes egna färger. Tack vare en omfattande mängd färgalternativ kan du återskapa din varumärkesidentitet med de exakta hexadecimala färgkoderna för alla element. För enklare konfiguration kan du använda våra förinställda färgteman.

Ha dashboards i din egen domän

Om du har Agency-plan eller högre kan du ha instrumentpaneler i din egen domän. Du kan till och med skicka e-post från din anpassade domän och för komplett flexibilitet kan du skapa individuella användarprofiler så att kunderna har tillgång till rapportering dygnet runt.

Fler features

Upptäck hela vårt utbud av funktioner

Automatisera kundrapportering

Skapa kompletta rapporter och skicka dem automatiskt till dina kunder. Sätt rapporteringen på autopilot och spara massor av tid och arbete.

Läs mer
Webbleads

Erbjud möjligheten att se vilka företag som har besökt kundernas webbplatser. Detta ger kunderna fler leads, och du uppskattas ännu mer!

Skapa anpassade dashboards för dina kunder

Tack vare ett intuitivt gränssnitt kan du snabbt skapa helt anpassbara instrumentpaneler för marknadsföring

Läs mer
SEO Tools

Erbjud dina kunder en rad verktyg för SEO och leads – spåra SEO-rankning, genomför webbplatsgranskningar, se bakåtlänkar och spåra webbplatsbesökare till leads.

Läs mer

Prova Agency360 gratis i 14 dagar

Spara tid och arbete genom att ha all rapportering på ett ställe med marknadens mest intuitiva och prisvärda plattform.